Ιστορικό

Τον Αύγουστο του 2001, συγκροτήθηκε η ομάδα των τριών φροντιστών, που αποτελεί και την σημερινή διεύθυνση του φροντιστηρίου Επίγνωση.

Από την αρχή η διεύθυνση έθεσε ως στόχο να προσφέρει ιδιαίτερη φροντιστηριακή εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στους μαθητές της ευρύτερης περιοχής. Τα αποτελέσματα της προσπάθειας ήρθαν άμεσα, αφού οι μαθητές από την πρώτη χρονιά, πέρασαν στις σχολές πρώτης προτίμησης τους, (που είναι και το ζητούμενο) κι έτσι η εξέλιξη του φροντιστηρίου ήταν ραγδαία κι εντυπωσιακή.

Το πέρασμα των χρόνων βρίσκει τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΓΝΩΣΗ σε έναν μεγαλύτερο , μοντέρνο και εργονομικό χώρο, αποτελούμενο από: γραμματεία, αίθουσα αναμονής μαθητών ,αναγνωστήριο μαθητών, δύο γραφεία διεύθυνσης, γραφείο καθηγητών, οκτώ αίθουσες διδασκαλίας, γραφείο επαγγελματικού προσανατολισμού. Οι επιτυχίες του φροντιστηρίου συνεχίζονται κάθε χρόνο το πλήθος των επιτυχόντων στα ΑΕΙ-ΑΤΕΙ αυξάνεται και ταυτόχρονα βελτιώνεται και η ποιότητα των σχολών των μαθητών μας.

Όλα αυτά τα χρόνια η υπευθυνότητα,  η επαγγελματική μας συνέπεια, το μεράκι και η προσωπική σχέση με κάθε μαθητή , η άρτια εκπαιδευτική κατάρτιση των συνεργατών μας, το άνετο και λειτουργικά διαμορφωμένο περιβάλλον, η συνεχόμενη θέληση για βελτίωση και της τελευταίας λεπτομέρειας , της ποιοτικής παρεχόμενης εκπαιδευτικής διαδικασίας, ήταν είναι και θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του εκπαιδευτηρίου μας.