Ανακάλυψε το επάγγελμα που θα αγαπήσει το παιδί σου

Το παιδί σου είναι αριστούχος; Άψογα. Πως όμως θα κάνεις την σωστή επιλογή επαγγέλματος που θα εξασφαλίσει όχι μόνο την επιτυχία αλλά και την ευτυχία του;

Στην πραγματικότητα υπάρχουν 2 τρόποι: στην τύχη, ή μέσα από μια αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιστημονική μέθοδο, και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ.

Το λάθος επάγγελμα ή επαγγελματική κατεύθυνση μπορεί να προκαλέσει τριβές ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, χάσιμο χρόνου, χρημάτων αλλά και πολλές φορές αποτυχία.

Ειδικά σε καιρό κρίσης όπου υπάρχουν οικονομικοί περιορισμοί, η σωστή επιλογή σχολής με μεγάλες πιθανότητας επιτυχίας αλλά και επαγγελματικής αποκατάστασης είναι πιο σημαντική από ποτέ!

Ο κυριότερος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή ένας μαθητής γυμνασίου ή λυκείου δεν γνωρίζει με σιγουριά  τι επαγγελματική πορεία θα ήθελε να ακολουθήσει, και φυσικά το ίδιο και οι γονείς.

Έτσι, η επιλογή γίνεται πολλές φορές σε γνώμες και απόψεις, χωρίς επιστημονική βάση.

Λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει η ΕΠΙΓΝΩΣΗ με μια εξαιρετικά πρωτοποριακή και αξιόπιστη επιστημονική μέθοδο, που βασίζεται στον εργασιακό χαρακτήρα και τις πραγματικές ικανότητες και δυνατότητες του παιδιού, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία.

 

Πως είναι όλα αυτά δυνατά;

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΕΠΙΓΝΩΣΗ μπορεί το παιδί σας μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα να ανακαλύψει ποια είναι τα ιδανικά επαγγέλματα για αυτό, με βάση όχι το τι λένε οι άλλοι αλλά με βάση τις δικές του πραγματικές δυνατότητες και επιθυμίες.

Όλα αυτά είναι δυνατά μέσα από την τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα από το πρωτοποριακό τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού «ΗΟRΙΖΟΝ» της εταιρείας Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας.

Στην πραγματικότητα δε μιλάμε για τεστ, αλλά για μία δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία που προσφέρει προσωποποιημένες πληροφορίες σε βάθος στο παιδί αλλά πάνω από όλα και στους γονείς, σχετικά με τα επαγγέλματα που θα σας προσφέρουν ελευθερία, δημιουργικότητα και ευκαιρίες!

Η πιο ευχάριστη κίνηση που κάνατε ποτέ για την επαγγελματική επιτυχία και ευτυχία του παιδιού σας

Η διαδικασία είναι απλή και δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας και θα δώσετε στο παιδί σας την δυνατότητα να συμμετέχει στην ηλεκτρονική διαδικασία που έχει ως εξής:

  • Έρχεται στο χώρο μας μόνο του ή μαζί με εσάς

  • Χαλαρώνει και απαντά / βαθμολογεί μια σειρά ερωτήσεων, που περιγράφουν μια σειρά από επαγγελματικές δραστηριότητες και επιλογές

  • Λαμβάνετε τα αποτελέσματα που θα σας κατευθύνουν στο να επιλέξετε μια σειρά από σχολές και επαγγέλματα που πραγματικά θα ερωτευτεί το παιδί σας

  • Αναρωτιέστε γιατί δεν το είχατε κάνει τόσο καιρό!

Για να είστε εδώ, μάλλον θα θέλετε και αναλυτικές λεπτομέρειες.

Και πολύ καλά κάνετε μιας και μιλάμε για το μέλλον και την επαγγελματική επιτυχία του παιδιού σας.

 

Ας ξεκινήσουμε από το τεστ
Το Τεστ HORIZON αποτελείται από 190 ερωτήσεις που περιγράφουν διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες. Εσύ καλείσαι να δηλώσεις σε μια 6βάθμια κλίμακα, το βαθμό, στον οποίο θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς επαγγελματικά στο μέλλον με κάθε μια από αυτές τις δραστηριότητες.

Στη συνέχεια βγαίνουν τα αποτελέσματα του τεστ που δίνουν το προφίλ των επαγγελματικών ενδιαφερόντων σου, προτείνοντας σου συγκεκριμένες σχολές που ταιριάζουν στην προσωπικότητα σου.

Όλα αυτά σύμφωνα πάντα με τα ΑΕΙ και ΤΕΙ που υπάρχουν στο μηχανογραφικό δελτίο.

Πόσο κοστίζει η διαδικασία; Μόνο λίγο από τον χρόνο σας!

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα παρέχεται εντελώς δωρεάν όλη η διαδικασία.

 

Ποιοι είναι οι εμπνευστές του;

Υπεύθυνη ανάπτυξης του ερωτηματολογίου είναι η Δρ. Γεωργία Αθ. Κουμουνδούρου, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο της Επαγγελματικής Συμβουλευτικής, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη «Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό» του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι Εκπαιδευτικός, Πτυχιούχος Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (κατεύθυνση: Ψυχολογία) του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιστημονικός συνεργάτης στην ανάπτυξη και εγκυροποίηση του τεστ είναι ο Δρ. Ιωάννης Τσαούσης, Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Πως θα σας βοηθήσουμε ουσιαστικά και πρακτικά μετά το τεστ;

Μετά το τεστ θα βγουν τα σχετικά αποτελέσματα που βασίζονται απόλυτα στη μοναδική προσωπικότητα του παιδιού σας, με προτεινόμενα επαγγέλματα και σχολές.

Επειδή όμως οι επιλογές είναι πολλές, είμαστε δίπλα σας για να σας συμβουλέψουμε και να λύσουμε κάθε απορία, δική σας αλλά και του παιδιού σας, ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Για αυτό τον λόγο μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων θα βρεθούμε όλοι μαζί, ώστε ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα σας αφιερώσει όλη την εμπειρία και ενέργεια του με ένα και μοναδικό σκοπό: να σας δώσει πρακτικές και εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή των σωστών σχολών.

Αξιόπιστα και υπεύθυνα.

 

Και όχι μόνο!

Επιπλέον, προσφέρουμε σε αριστουχους και γονείς Δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας μας www.epignosi-edu.gr το Πανόραμα Τμημάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ανά επιστημονικό πεδίο) με σημαντικές πληροφορίες για

  • το πρόγραμμα σπουδών των σχολών
  • τις επαγγελματικές διεξόδους κάθε τμήματος
  • τα επαγγελματικά δικαιώματα όλων των σχολών ΑΕΙ και ΤΕΙ της Ελλάδος
  • και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε άμεσα

Θέλετε να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού;

Συμπληρώστε την σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας βοηθήσουμε ώστε το παιδί σας να αριστεύσει όχι μόνο στο σχολείο αλλά και στην επαγγελματική του ζωή, κάνοντας αυτό που λατρεύει!