Ανακάλυψε το επάγγελμα των ονείρων σου!

Είσαι αριστούχος; Φυσικά. Είσαι όμως και τόσα πολλά ακόμα που δεν γνωρίζεις!

Μάθε ποιος πραγματικά είσαι και ανακάλυψε το επάγγελμα που θα λατρέψεις να κάνεις!

Κάνε επάγγελμα αυτό που αγαπάς και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ποτέ, λέει ένα ρητό. Η επαγγελματική και προσωπική ευτυχία και επιτυχία καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από το επάγγελμα που θα ακολουθήσεις

 

Το επάγγελμα σου μπορεί να σε “εγκλωβίσει” σε ένα δωμάτιο για 8 ώρες, ή να σου ανοίξει πόρτες και ορίζοντες σε όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία και τις ευκαιρίες που προσφέρει.

Για αυτό δεν αρκεί να επιλέξεις το επάγγελμα που πρέπει, αλλά το επάγγελμα που σου ταιριάζει και θα αγαπήσεις.

Πίστεψέ μας, δεν γνωρίζουμε κανένα επιτυχημένο επαγγελματία που δεν αγαπάει αυτό που κάνει. Αντίθετα, θα ξέρεις ήδη πως όσοι είναι γνωστοί για την επιτυχία τους στον τομέα τους αγαπούν αυτό που κάνουν.

Πως όμως μπορείς να επιλέξεις το σωστό για εσένα επάγγελμα σε ένα κόσμο όπου οι τεχνολογικές καινοτομίες αλλάζουν την αγορά εργασίας με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, δημιουργώντας νέα επαγγέλματα αλλά και ταυτόχρονα καταργώντας κάποια από τα λεγόμενα «παραδοσιακά»;

Η απάντηση υπάρχει στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΕΠΙΓΝΩΣΗ.

Ανακάλυψε το επάγγελμα σου ανακαλύπτοντας τον εαυτό σου.

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΕΠΙΓΝΩΣΗ μπορείς μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα να ανακαλύψεις ποια είναι τα ιδανικά επαγγέλματα για εσένα με βάση όχι το τι λένε οι άλλοι αλλά με βάση τις δικές σου δυνατότητες και επιθυμίες.

Όλα αυτά είναι δυνατά μέσα από την τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα από το πρωτοποριακό τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού «ΗΟRΙΖΟΝ» της εταιρείας Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας.

Στην πραγματικότητα δε μιλάμε για τεστ, αλλά για μία δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία που προσφέρει προσωποποιημένες πληροφορίες σε βάθος,αποκλειστικά για εσένα και τα επαγγέλματα που θα σου προσφέρουν ελευθερία, δημιουργικότητα και ευκαιρίες!

Η πιο ευχάριστη κίνηση που έκανες ποτέ για την επαγγελματική σου επιτυχία

Η διαδικασία είναι απλή και δωρεάν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις ένα ραντεβού μαζί μας και θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις στην ηλεκτρονική διαδικασία που έχει ως εξής:

  • Έρχεσαι στον χώρο μας
  • Χαλαρώνεις και απαντάς / βαθμολογείς μια σειρά ερωτήσεων, που περιγράφουν μια σειρά από επαγγελματικές δραστηριότητες και επιλογές
  • Λαμβάνεις αποτελέσματα που θα σε κατευθύνουν να επιλέξεις μια σειρά από σχολές και επαγγέλματα που πραγματικά θα ερωτευθείς
  • Αναρωτιέσαι γιατί δεν το είχες κάνει τόσο καιρό!

Για να έφτασες μέχρι εδώ, μάλλον θα θέλεις και αναλυτικές λεπτομέρειες.

Και πολύ καλά κάνεις μιας και μιλάμε για το μέλλον και την επαγγελματική επιτυχία / σταδιοδρομία σου.

Ας ξεκινήσουμε από το τεστ
Το Τεστ HORIZON αποτελείται από 190 ερωτήσεις που περιγράφουν διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες. Εσύ καλείσαι να δηλώσεις σε μια 6βάθμια κλίμακα, το βαθμό, στον οποίο θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς επαγγελματικά στο μέλλον με κάθε μια από αυτές τις δραστηριότητες.

Στη συνέχεια βγαίνουν τα αποτελέσματα του τεστ που δίνουν το προφίλ των επαγγελματικών ενδιαφερόντων σου, προτείνοντας σου συγκεκριμένες σχολές που ταιριάζουν στην προσωπικότητα σου.

Όλα αυτά σύμφωνα πάντα με τα ΑΕΙ και ΤΕΙ που υπάρχουν στο μηχανογραφικό δελτίο.

Πόσο κοστίζει η διαδικασία; Μόνο λίγο από τον χρόνο σου!

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα παρέχεται εντελώς δωρεάν όλη η διαδικασία.

 

Ποιοι είναι οι εμπνευστές του;

Υπεύθυνη ανάπτυξης του ερωτηματολογίου είναι η Δρ. Γεωργία Αθ. Κουμουνδούρου, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο της Επαγγελματικής Συμβουλευτικής, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη «Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό» του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι Εκπαιδευτικός, Πτυχιούχος Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (κατεύθυνση: Ψυχολογία) του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιστημονικός συνεργάτης στην ανάπτυξη και εγκυροποίηση του τεστ είναι ο Δρ. Ιωάννης Τσαούσης, Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Πως θα σε βοηθήσουμε ουσιαστικά και πρακτικά μετά το τεστ;

Μετά το τεστ θα βγουν τα σχετικά αποτελέσματα που βασίζονται απόλυτα στη δική σου μοναδική προσωπικότητα, με προτεινόμενα επαγγέλματα και σχολές.

Επειδή όμως οι επιλογές είναι πολλές, είμαστε δίπλα σου για να συμβουλέψουμε και να λύσουμε κάθε απορία σου αλλά και των γονιών σου, ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Για αυτό τον λόγο μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων θα βρεθούμε όλοι μαζί, ώστε ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα σας αφιερώσει όλη την εμπειρία και ενέργεια του με ένα και μοναδικό σκοπό: να σας δώσει πρακτικές και εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή των σωστών σχολών.

Αξιόπιστα και υπεύθυνα.

Και όχι μόνο!

Επιπλέον, προσφέρουμε Δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας μας www.epignosi-edu.gr το Πανόραμα Τμημάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ανά επιστημονικό πεδίο) με σημαντικές πληροφορίες για

  • το πρόγραμμα σπουδών των σχολών
  • τις επαγγελματικές διεξόδους κάθε τμήματος
  • τα επαγγελματικά δικαιώματα όλων των σχολών ΑΕΙ και ΤΕΙ της Ελλάδος
  • και πολλά άλλα που μπορείς να τα ανακαλύψεις άμεσα!

Θέλεις να κλείσεις ένα δωρεάν ραντεβού;

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου, για να σε βοηθήσουμε να αριστεύσεις όχι μόνο στο σχολείο αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή, κάνοντας αυτό που λατρεύεις!