Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ πρωτοπόρος στην online εκπαίδευση

Η υβριδική τάξη αναβαθμίζει την εκπαιδευτική εμπειρία  

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από την έναρξη της πανδημίας και η πρόκληση της τηλεκπαίδευσης φαίνεται ότι έχει στεφθεί με επιτυχία, για όσους πρωτοπόρησαν και ασπάστηκαν εγκαίρως την τεχνολογία.  

Στο χώρο της εκπαίδευσης κάποιοι προχώρησαν άμεσα στην παροχή εναλλακτικών μορφών διδασκαλίας, αξιοποιώντας τα κανάλια επικοινωνίας και επιτυγχάνοντας την αδιάλειπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Στη νέα «κανονικότητα» της μετά COVID-19 εποχής οφείλουμε να συνεχίσουμε την αναβάθμιση της διδασκαλίας και να πετύχουμε την αναβάθμισή της, μέσω ευέλικτων μορφών εκπαίδευσης. 

Στην Επίγνωση, με άμεσες και πρωτοποριακές ενέργειες δημιουργήσαμε ουσιαστικά ένα νέο εκπαιδευτικό εργαλείο, την Υβριδική Τάξη. Πρόκειται ουσιαστικά για μία ευέλικτη μέθοδο που συνδυάζει τον παραδοσιακό χώρο διδασκαλίας και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με την υποστήριξη της πιο σύγχρονης τεχνολογίας. Η απομακρυσμένη εκπαίδευση, προσφέρεται ταυτόχρονα με τη δια-ζώσης, διατηρώντας τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά του εκπαιδευτικού μας οργανισμού.  

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Ποιοτική δια ζώσης και απομακρυσμένη διδασκαλία

Ο πρωταρχικός μας στόχος παραμένει το να προσφέρουμε ποιοτική διδασκαλία,  τόσο εντός του φροντιστηρίου όσο και απομακρυσμένα. Επενδύσαμε σε άρτιες υποδομές τηλεπικοινωνίας, με οπτικές ίνες παράλληλα με δορυφορική σύνδεση.

 Αναβαθμίσαμε τις αίθουσες μας καθιστώντας τις πιο «έξυπνες» και επενδύοντας σε τεχνολογικό εξοπλισμό όπως: 

Η ΑΡΤΙΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Είμαστε λοιπόν σε θέση να προσφέρουμε την αρτιότερη εμπειρία υβριδικής εκπαίδευσης. Οι τεχνολογικά εξοικειωμένοι καθηγητές μας συνεχίζουν να παραδίδουν κανονικά τα μαθήματα τους, μέσα από τις αίθουσες και όχι από το σπίτι τους. Με την ευέλικτη/υβριδική διδασκαλία οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το τρόπο παρακολούθησης, είτε εντός αίθουσας είτε απομακρυσμένα, σε πραγματικό χρόνο, σαν να βρίσκονται μέσα στην αίθουσα με τους συμμαθητές τους. 

Οι εκπαιδευτικοί αποκτούν επιπλέον εργαλεία για να μετατρέψουν το μάθημα σε μία ευχάριστη, εποικοδομητική και διαδραστική εμπειρία. Διαδικτυακές ασκήσεις, βίντεο, παρουσιάσεις και εικόνες αναβαθμίζουν την ώρα του μαθήματος, αυξάνοντας την προσήλωση και βελτιώνοντας την απόδοση των μαθητών.  

Ένα εξαιρετικά ευέλικτο μοντέλο εκπαίδευσης

Η υβριδική τάξη χαρακτηρίζεται και για την έντονα μαθητοκεντρική της προσέγγιση. Πλέον, λαμβάνουμε υπόψιν, ακόμα πιο σοβαρά, τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε μαθητή και μπορούμε να προσαρμόσουμε τη διδασκαλία σε αυτά. Επιπλέον, εξυπηρετούμε κάθε έκτακτη ανάγκη της οικογένειας χάρη στην ευελιξία του μοντέλου. 

Η σωστή χρήση της τεχνολογίας αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό μας, ώστε να διατηρούμε ζωηρή τη διάδραση και την επικοινωνία μεταξύ καθηγητών και μαθητών. Παραμένουμε δίπλα στο μαθητή ακόμα και όταν χρειαστεί να απουσιάσει για οποιοδήποτε λόγο, όπως μία ασθένεια, αδυναμία μετακίνησης, ταξίδι ή άλλος λόγος ανωτέρας βίας.  

Διατηρούμε ζωντανό το σημαντικό πλεονέκτημα της προσωπικής επαφής σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και για τους μαθητές μας, που μπορεί να αναγκαστούν για κάποιο λόγο να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως.  

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

Η υβριδική τάξη είναι ήδη μέρος της νέας πραγματικότητας στην εκπαίδευση. Στόχος μας παραμένει να εξασφαλίσουμε την ολοκληρωμένη μάθηση και να συμβάλουμε στην επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και την ευτυχία των μαθητών μας. Και αυτό φαίνεται στα χαμόγελα των παιδιών μας! 

Γινε μέλος της σύγχρονης εκπαιδευτικής μας οικογένειας

Γνώρισε κι εσύ τα πλεονεκτήματα και την ευελιξία που σου παρέχει η Υβριδική Τάξη. Επικοινώνησε μαζί μας και γίνε μέλος της μεγάλης εκπαιδευτικής οικογένειας της Επίγνωσης!