Ξέρεις το επάγγελμα που θα σε κάνει χαρούμενο;

Αν έχεις παιδιά που ξεκινάνε φέτος την Α΄ ή Β΄ Λυκείου τότε γνωρίζεις πολύ καλά πως οι επόμενες επιλογές που αφορούν το επάγγελμα αλλά και την ευτυχία τους είναι κρίσιμες!

Και ας είμαστε ειλικρινής: η επίτευξή των ονείρων τους αλλά και η οικονομική – επαγγελματική αποκατάσταση τους εξαρτάται από την σωστή επιλογή σχολής.

«Τι κλάδο να ακολουθήσουν; Θα αξίζουν τον κόπο οι σπουδές τους και τα χρήματα που θα επενδύσουμε ή θα χάσουν τον χρόνο τους; Θα βρουν μια καριέρα που τα κάνει πραγματικά χαρούμενα; Η θα καταλήξουν στο να σπουδάσουν κάτι που δεν  θα τα κάνει ευτυχισμένα;»

Οι απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες επειδή η ενημέρωση πολλές φορές είναι ελλιπής αλλά και επειδή οι πιέσεις που ασκούνται μερικές φορές επάνω τους από την οικογένεια και τα σπρώχνουν προς μια κατεύθυνση που μπορεί να μην είναι ιδανική.

Υπάρχει όμως λύση! Και μπορείς να την ανακαλύψεις ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ στην ΕΠΙΓΝΩΣΗ!

Η λύση λέγεται «HORIZON» και είναι ένα Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων που κατασκευάστηκε στη χώρα μας. Αποτελεί ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο διαθέσιμο στην ελληνική γλώσσα και λειτουργεί σε αρμονία με βάση το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Το Τεστ HORIZON αποτελείται από διαδραστικές ερωτήσεις που έχουν άμεση σχέση με διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες.

 

 

Κάθε μαθητής μπορεί να απαντήσει με μερικά κλικ τις ερωτήσεις αυτές σε ειδικό λογισμικό και να ανακαλύψει με μεγάλη ακρίβεια και αξιοπιστία συγκεκριμένες σχολές που ταιριάζουν στην προσωπικότητα του, από ΑΕΙ που υπάρχουν στο μηχανογραφικό δελτίο.

Επίσης, μπορεί να συμβουλέψει τον μαθητή για την ομάδα προσανατολισμού που θα επιλέξει και τα αντίστοιχα επιστημονικά πεδία εξειδίκευσης ( προβληματισμούς που έχει ο μαθητής στο τέλος της Α’ Λυκείου και αντίστοιχα στο τέλος της Β’ Λυκείου).

Μετά το τεστ ακολουθεί ανάλυση των αποτελεσμάτων αλλά και μια συνάντηση με εξειδικευμένο σύμβουλο που θα είναι εκεί για εσάς ώστε να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση με στόχο να σας βοηθήσει, με πρακτικό τρόπο, στο να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Τι είπαν όσοι και όσες έκαναν το τέστ;

Όσοι και όσες έκαναν το τεστ, έμειναν έκπληκτοι! Γιατί άραγε;

Μέσα από το τεστ ανακάλυψαν νέες εντυπωσιακές πτυχές του εαυτού τους αλλά και είχαν μια ξεκάθαρη εικόνα για το πως να επιλέξουν σωστά τις σπουδές που θα οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία αλλά και στην εκπλήρωση των ονείρων τους!

Τώρα μπορείς να κάνεις το ίδιο και εσύ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Εξασφάλισε μια ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σήμερα ! Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Μπες στην λίστα αναμονής και εξασφάλισε την δυνατότητα να κάνεις το “Horizon Τest”. Ο δρόμος της επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής ευτυχίας σε περιμένει να τον ανακαλύψεις!

Περίοδος υλοποίησης Τεστ

Τηλεφώνησε τώρα στο 2510838203 και κλείσε ραντεβού για να κάνεις το τεστ στην περίοδο των διακοπών σου, από 4 Ιουλίου έως και 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

[ipt_fsqm_form id=”7″]